Betrokken en ervaren kraamverzorgster

Gefeliciteerd met jouw zwangerschap! Een bijzondere tijd om van te genieten – maar er is ook veel te doen. Je wilt goed voorbereid en met vertrouwen je bevalling en kraamweek tegemoet. Daarom zoek je kraamzorg die aansluit bij jouw verwachtingen. Zoek jij een betrokken en ervaren kraamverzorgster die er voor jou en je gezin is van de zwangerschap tot na de kraamweek? Ik ben een zelfstandig kraamverzorgster die persoonlijke aandacht heeft voor jou als kraamvrouw. Ik maak het je zo gemakkelijk mogelijk in een periode waarin er veel op je af komt, zodat jij zorgeloos kan kennismaken met jouw kindje en volop kan genieten van jullie eerste dagen samen.

Wie ben ik

Mijn naam is Marieke Buma, en ik woon met mijn man en drie dochters in Mantgum. Ik kom uit een groot gezin. Als vijfjarige kreeg ik een zusje, en was ik enorm onder de indruk van de kraamverzorgster. Dat wilde ik ook! Veertien jaar later had ik mijn diploma op zak – mijn meisjesdroom werd werkelijkheid.

In 2006 begon ik mijn werk als kraamverzorgster. Er volgden jaren van motiveren, zorgen, luisteren, praten, lachen, en badderen. Wat zag en hoorde ik veel, en wat gaf – en geeft – me dat iedere keer veel energie en voldoening. In 2013, 2015 en 2021 verwelkomde ik mijn eigen dochters. Inmiddels weet ik dus goed wat er op je af komt als je een kindje krijgt. Ik ben een enthousiast en zorgzaam persoon. Ik hoor vaak dat mensen zich snel op hun gemak voelen bij mij. Ik vind persoonlijke aandacht voor de kraamvrouw en haar gezin dan ook belangrijk. Per 1 december 2018 werk ik als zelfstandig kraamverzorgster. Zo ben ik nog meer betrokken bij de kraamzorg: van de inschrijving tot na de kraamweek.